Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

A1-Vets on yksityinen suomalainen yritys, jonka kotipaikka on Hollolassa Lahden seudulla. 

 

A1-Vetsin vastaavana eläinlääkärinä toimii laill. el.lääk. MSc in Vet. Med. Pekka Rantajärvi.

Hän aloitti aikanaan työnsä eläinsairaanhoidon parissa Bagarmossenin pieneläinsairaalassa Tukholmassa ja hän on sittemmin hoitanut pieneläinpotilaita toimien praktikkoeläinlääkärinä useilla eri paikkakunnilla Ruotsissa. Hän on työskennellyt myös eläinlääkeyritysten palveluksessa, minkä ansiosta hän tuntee koirilla käytettävien lääkkeiden hyödyt ja haitat sekä soveltuvuuden eri tilanteisiin erityisen hyvin.

Pekka on aina pitänyt koirista ja hänen viimeisin oma koiransa oli rhodesiankoira Bongo.

 

"Varsinkin epätavallisina vuorokaudenaikoina pulassa olevien koirien auttaminen on emotionaalisesti palkitsevaa, sillä akuuttihoitotoimenpiteillä on niin suuri merkitys koiran ja myös sen omistajan hyvinvoinnille.

Nopea oireenmukainen hoito, esimerkiksi tehokas kivun lievittäminen, tai nestehukasta kärsivän potilaan nesteyttäminen, näkyvät usein välittömänä helpotuksena koiran yleistilassa.

Vaikka hoidon tavoitteena on aina potilaan toipuminen, on yhtälailla tärkeää varmistaa, että koiran olo on hoidon ja toipumisen aikana mahdollisimman siedettävä."

 

Eläinlääkäri Koiraeläinlääkäri Eläinklinikka Eläinlääkärin kotokäynnit Lahti Hollola Heinola Kouvola Helsinki Espoo Vantaa Tampere Porvoo

 

 

 

A-1 Vets on A1 Tradehouse Corp. Oy:n rekisteröity aputoiminimi.

A1 Tradehouse Oy on suomalainen monialainen PK-yritys, jonka kotipaikka on Hollolassa, Lahden seudulla.

A1-Vets:llä tai A1 Tradehouse Corp. Oy:llä ei ole omistajinaan ulkomaisia sijoitusyhtiöitä, säätiöitä, rahastoja eikä yksityishenkilöitä, vaan kyseessä on aidosti suomalainen startup-yritys.

 

Postiosoitteemme on:

 

A1-Vets

Norolantie 12

15270 Kukkila

 (Yritysosoitteessa ei ole potilasvastaanottoa.)

 

 Eläinlääkäri kotikäynnit koirille Lahti Helsinki Espoo Kauniainen VantaaEläinlääkäri kotikäynnit koirille Lahti Helsinki Espoo Kauniainen Vantaa