Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

A1-Vets hoitaa koiraasi siellä, missä olet

-kotona, mökillä, tai tapaturmapaikalla.

 

A1-Vets on ambulatorinen eläinlääkäripalvelu. Eläinlääkäri tulee luoksesi tutkimaan ja hoitamaan koiraasi. Voit käyttää palveluitamme myös silloin, kuin koirasi ei ole akuutin eli kiireellisen hoidon tarpeessa.

 

Eläinlääkäri saapuu luoksesi autolla ja toimenpiteet suoritetaan asunnossasi tai muussa sopivassa tilassa. Automme on varusteltu niin, että koiraasi voidaan auttaa useimmissa tilanteissa välittömästi.  Käytettävissämme on mm. edistynyt ultraäänitutkimuslaitteisto, lääkkeitä ja varusteita useimpiin välittömiin hoitotarpeisiin, myös hätätilanteissa (mm. suonensisäinen nesteytys, sydänlääkitys, haavakirurgia, sidetarpeet, kivunlievitys, avustettu hengitys, kivunlievitys, eutanasia jne.)  

 

Hoidamme myös kiireettömämpiä toimenpiteitä, kuten mm. korva-, anaalirauhas- ja  ihotulehduksia, rokotuksia, sirutuksia, ihomuutosten poistoja, loishäätösuunnitelmien laatimisia, terveystarkastuksia ja monia muita toimia saman tien luonasi. Teemme aina kokonaisvaltaisen arvion sinulle ja koirallesi parhaiten sopivasta hoitotavasta.

 

 

 

 

 

 

Tarvittaessa voimme tutkia koiraasi myös edistyneellä Medison Sonoace Pico-ultraäänilaitteella.

Siitä on apua mm. vatsa- ja rintaonteloiden elinten sekä tuki- ja liikuntaelinten diagnostiikassa ja koirasi jatkohoidon tarpeen arvioinnissa.

 

Kaikkia toimenpiteitä ei kuitenkaan ole järkevää tai mahdollista suorittaa kotonasi.

Joissakin tilanteissa suosittelemme sinulle siksi jatkohoitoa "perinteisellä" pieneläinvastaanotolla. Hoitotapaehdotuksemme perustuvat aina arvioomme siitä, mikä on paras ja järkevin menettelytapa koirasi terveyden ja henkilökohtaisen tilanteesi kannalta. 

 

Hätätilanteissa autamme sinua ja koiraasi kaikissa olosuhteissa parhaimmalla mahdollisella tavalla. Muissa kuin hätätapauksissa pyydämme sinua varmistamaan, että tapaamisosoitteessamme on:

            -Tukeva pöytä, jolle koira voidaan asettaa tutkimista ja hoitoa varten

            -Puhdasta lämmintä vettä käsien pesuun

            -Riittävän rauhallinen huone/tila koiran hoitamiseen

 

Kerrothan myös etukäteen, jos koirasi on aggressiivinen tai erityisen pelokas, niin voimme sopia yhdessä tarvittavista toimenpiteistä. Tämä on hyvin tärkeää koirasi hoidon onnistumisen kannalta. 

 


 

Lähtöasemamme sijaitsee Lahden seudulla, joten pystymme vastaamaan nopeimmin palvelutarpeisiin Lahdessa ja sen lähialueilla.

Hoidamme ja lopetamme asiakkaan toivomuksesta koiria kuitenkin myös mm. pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Veloitamme matkan kulua 2 €/km (sis. ALV:n).

Esimerkkejä matkakuluista: 

Helsinki/Kamppi n. 460 €  

Tampere n. 520 €

Lahti (keskusta) n. 28 €

Lahti (Nastola) n. 91 €

Heinola n. 159 €

Hämeenlinna n. 355 €

Mäntsälä  n. 231 €

Nastola n. 91 €

Orimattila n. 132 €

 

 

 

 

 

Eläinlääkärin lähtöasema (ei potilasvastaanottoa) : Hollola/Lahti, Kukkila.